Category Archives: Portret

Modellen shoots

Het laatste jaar niet zoveel aan deze site gedaan, het wordt tijd voor een update. Hieronder een aantal van de modellen die ik voor mijn camera heb mogen fotograferen.

Share
Posted in Modelshoots, Portret | Leave a comment

Cosplay GameCon Groningen

Zondag 15 april vond de eerste editie plaats van de GameCon Groningen in de MartiniPlaza. Een hele leuke beurs waar je retro en de nieuwste games kon kopen en uitproberen. Georganiseerd door Press-Start Games en Mad-Gameshop. De cosplayers zorgden voor … Continue reading

Share
Posted in Evenementen, Modelshoots, Portret | Leave a comment

Icequeen

fotoshoot met Ella als Icequeen

Share
Posted in Modelshoots, Portret | Leave a comment

Straat Portretten deel 2

Samen met Marty op pad geweest om foto’s te maken van winkelende mensen. Ook dit keer was het een groot succes! Erg fijnĀ  dat we zoveel goede reacties hebben gekregen en spontane medewerking. Klik op een foto voor de vergrote … Continue reading

Share
Posted in Portret | 1 Comment

Portret fotografie

Meer dan een goed model, achtergrond en goede belichting heb je niet nodig om deze mooie foto’s te maken. Wil jij dit ook? Kijk bij ‘Over Richard’ en vul het contactformulier in!

Share
Posted in Modelshoots, Portret | Leave a comment

Straat portretten

Vandaag op straat portretten gemaakt van voorbijgangers. Al een tijd willen doen en nu eindelijk gedaan. Portretten zijn in de stijl van Richard Avedon. Alle voorbijgangers die belangeloos hebben meegeholpen nogmaals hartelijk bedankt!

Share
Posted in Portret | Leave a comment