Over Richard

LookPages is een website van Richard Smit, hobbyfotograaf uit Zwolle.

RichardIk fotografeer al sinds het analoge tijdperk, maar na de overstap op digitaal ben ik er meer en fanatieker mee bezig.

Als hobbyfotograaf houd ik me bezig met de verschillende soorten fotografie zoals onderwater-, natuur- en evenementenfotografie.

Ik geef de voorkeur aan portret/beautyfotografie. Mensen zo naturel mogelijk fotograferen is waar ik de voorkeur aan geef. De mooiste resultaten worden behaald als een model op zijn/haar gemak is tijdens een fotosessie, want naturel houdt óók in dat de geportretteerde natuurlijk ontspannen op de foto staat. Mijn ‘modellen’ tijdens een fotosessie zoveel mogelijk op hun gemak stellen zie ik dan ook als een interessante extra uitdaging.

Een andere hobby is het bezoeken van concerten, een hobby die perfect is te combineren met de fotografie! De artiest op dat ene meest fotogenieke moment vast proberen te leggen is elke keer weer geweldig. Kijk voor concertfoto’s onder het kopje ‘Concerten’.

Lijkt het je leuk om een keer door mij te worden gefotografeerd, stuur dan een berichtje met je naam en contactgegevens via het contactformulier. Ik werk op TFP-basis om mijn portfolio uit te kunnen breiden. Samen maken we er wat moois van!

  Je naam (verplicht)

  Your Email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Foto

  Even testen of je geen spambot bent...

  captcha

  Share

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *